Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Γιατί μας ζητούν τυφλή πίστη στην Επιστήμη;

 

Οι ίδιοι που σήμερα επιμένουν ότι πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες χωρίς να τους αμφισβητούμε, είναι αυτοί που κάποτε έλεγαν να μην έχουμε τυφλή πίστη σε θρησκείες και "δεισιδαιμονίες" και να εξετάζουμε τα πάντα, να τα αμφισβητούμε κάνοντας χρήση της λογικής, να παραβλέπουμε το ένστικτο και να αναζητούμε αποδείξεις.

Αν όμως κάποιος κρατήσει ανάλογη στάση με τους σημερινούς επιστήμονες και τα ευρήματα τους, ή επιλέξει μια διαφορετική άποψη από αυτήν που προσπαθούν να του επιβάλουν τα κέντρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, αμέσως κατακρίνεται και χαρακτηρίζεται.

Άρα τι ζητούν τώρα; Τυφλή πίστη στην Επιστήμη, ως σαν να είναι αυτή μια νέα θρησκεία!

Τυχαίο; Ή είναι μια cult από καιρό ενορχηστρωμένη που στις μέρες μας αποκτά δύναμη και φανερώνει τα σκοτεινά σχέδια της;

Εδώ και πάρα πολύ καιρό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο ”Όρκος Ναιτών Ιπποτών των Μασονικών Ταγμάτων” προς τον Σατανά:


Κι αυτό που κάποτε έμοιαζε με μύθος ή θεωρία συνωμοσίας, και τώρα το ακούμε συνέχεια κι επίμονα, μια από την νεαρή Γκρέτα για την κλιματική αλλαγή, και μια από τους διάφορους Φάουτσι για την πανδημία, πλέον αποκτά άλλη βαρύτητα και διάσταση.

Η παγκόσμια ελίτ κατάφερε να μαζέψει όλον τον πλούτο -υλικό κόσμο- και την εξουσία. Τώρα έχει βάλει στόχο την Ψυχή και το Πνεύμα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου